Vi är managementkonsulter som stöttar din ledningsgrupp och organisation genom komplexa skeden – allt från tydliggörande av strategi till att driva genomförandet.
Ofta med visualisering som metod för att få rätt saker att hända.
När du ska bedriva utveckling är vi gärna din förändringspartner.


Varför heter vi Business Design Studio?

I stort som smått, gäller det att ha förståelse för helheten, även om man för tillfället jobbar med detaljerna. Det är så man kan så strategin att hända. Därav namnet Business Design – för att se helheten. Studio står sedan för metodiken att med design, visualiseringar och kreativitet, lösa problem och designa framtiden.
Välkommen till Business Design Studio!

Lena Pehrs

VD och grundare

En konsult som med uppriktighet, engagemang och mycket kreativitet, skapar tydliga resultat.  Genom att snabbt och konstruktivt tydliggöra och visualisera, stöttar Lena er utvecklingsresa. Ibland som facilitator och workshopledare, ibland som projektledare för ett utvecklingsprojekt. Alltid med kundnyttan i fokus och med en osviklig känsla för att hitta var det verkliga problemet och därmed lösningen finns.

Grundade Business Design Studio 2016 med affärsidén att i samverkan med andra seniora konsulter inom management och ledarskap, bistå uppdragsgivare med den extra förändringskraft som behövs i komplexa förändringar.

Civilingenjör Industriell Ekonomi,

tel: 0703 – 43 37 33
mejl: lena.pehrs@businessdesignstudio.se

Contact

Tel: +46 (0)70-343 37 33

Besöksadress: Östermalmstorg 1, Stockholm

E-mail: info@businessdesignstudio.se

© All Rights Reserved ® Business Design Studio Scandinavia 2024

Org. nr. 556865-2167