Pod-intervju hos Mike Rohde

Pod-intervju hos Mike Rohde

Pod-intervju hos Mike Rohde 1440 1440 Business Design Studio

I juni 2023 blev jag intervjuad av Mike Rohde, i podden Sketchnote Army. Mike är en legendar i visualiserings-världen, som gjort mycket pionjärarbete kring hur man kan arbeta med visualisering i sina anteckningar och för att kommunicera med andra.

För mig som läst Mikes böcker och tittat på hans YouTube-material, var det en stor ära att få bli inbjuden som gäst i hans pod. Podden intervjuar människor som i olika yrkesområden, använder visualisering som metodik. Mitt avsnitt handlar, helt naturligt, om hur man kan använda sig av visualisering för att leda förändring. Trots att det var rätt knepigt att med bara ord förklara hur man kan rita och leda, så tycker jag att det blev ett riktigt bra samtal.

Lyssna på avsnittet nedan och berätta sen gärna vad du tyckte!

/Lena

”Lena Pehrs sketches success as a change management consultant”

Contact

Tel: +46 (0)70-343 37 33

Besöksadress: Östermalmstorg 1, Stockholm

E-mail: info@businessdesignstudio.se

© All Rights Reserved ® Business Design Studio Scandinavia 2024

Org. nr. 556865-2167